Stikkord

, ,

De som kjenner meg vet at jeg ikke nødvendigvis vinner prisen «Årets husmor». Ikke noe støv på hjernen her, men en hel masse rundt om ellers! Jeg får liksom ikke helt dreisen på det der med å være «orntlig».

I går morges oppdaget jeg at jeg var tom for en del… livsnødvendigheter. Jammen var det ikke tilnærmet skrapa både for håndsåpe, ansiktskrem, balsam, tannkrem og deodorant. Til om med tannbørsten var begynt å bli litt flisete i kantene! (Det var selvsagt en halv flaske sjampo igjen… det skjer jo ikke at ALT er koordinert.)

Alle vet jo at dette er helt nødvendige ting for å overleve i hverdagen. Så hva gjør en? Jo, en går på butikken selvsagt. Ingen heksekunst det. Eller?

Det skulle vise seg å ikke gå som planlagt. Jeg skriver jo ikke handleliste, må vite. Da kunne jeg jo risikere å komme hjem med det jeg trenger… Etter avsluttet handling og vellykket tur til heimen pakket jeg ut en kartong melk og en en flaske sjampo…

Ikke før i morges ble tabben oppdaget! Jeg bannet, i det jeg håper er et ikke eksisterende skjegg, pusset tenner med den litt slitne tannbørsten og skviste det jeg kunne ut av resterende produkter. Når du må frem med saksa så vet en at noe må gjøres.

I dag, etter jobb, var jeg nok en gang på butikken. Nå har jeg is og potetgull…

I morgen er det nok en dag. Vi sees på Rema!

Reklamer