Stikkord

, , ,

All denne klaginga fra menn om at kona, samboeren eller kjæresten til en stadighet har «hodepine» og nekter dem sex… Vet dere… hvis dere ikke hadde mast så jævlig og latt dama få lyst selv, uten påtrykk, så kan det hende dere hadde fått hatt dere oftere! Det er lite som er så usexy og turnoff som en mann som maser.

Slutt å klage om at fruen ikke har lyst. Ta oppvasken, gi henne fotmassasje før leggetid og gi deg der. Kanskje kommer hun med en varm hånd under dyna når dere har lagt dere. Kanskje kommer den ikke, men hun setter allikevel pris på deg.

Nå var det sagt.

Når det nå er sagt så kan jeg informere dere om at dette er en stereotyp. Det er ikke uvanlig at det går den andre veien. Det er ikke sånn at alle menn VIL hele tiden. De trenger søvn og pause og lyst de også. Det er bare tabu å snakke om det…

Det å bli avvist av sin kjære føles som et slag i trynet. At en ikke har lyst nå og da er normalt, men blir det et mønster så gjør det vondt. En blir usikker på om det er en selv som ikke er god nok. Dette gjelder både for kvinner og for menn.

Det blir ingen endring hvis du klager til kompisen eller venninnen. Snakk med den det gjelder i steden. Finn ut hva det er som er «greia». Det er det eneste som kan føre til løsning.

Reklamer