Stikkord

, , , , ,

Alle husker dette innlegget?

Jeg skal nå presentere dere for et bilde. Bare et øyeblikk i historien. Ikke noe som noen kommer til å huske i fremtiden, men i mitt øye er det fornøyelig. Eller… det hadde vært fornøyelig hvis det ikke var meg som var stjernen i følgende snap shot.

Se for dere et slott i bakgrunnen. Et sånt ordentlig, gammelt steinslott på toppen av en uinntagelig høyde. I forgrunnen er det OL-ringer. Det høres kanskje ut som en vits, men jeg tuller ikke. Sånn så det ut:

Da dette skjedde var det kveld. Det hadde nettopp regnet og undertegnede var på vei hjem. Alene. På veien til venstre for OL-ringene der.

Edinburghs gater står mer i stil med slottet enn med OL-ringene. De er brosteinsbelagte, nedslitt og i mange tilfeller trange og fuktige.

Det viser seg at Edinburghs mosegrodde brosteinsgater ikke bare er veldig gammelmodige, småromantiske og koselige, men også veldig glatte når de blir våte. Kombinerer du de med Sot i converse…

Det var veske, armer og bein i en salig røre. Det var vettskremte, franske turister og en taxisjåfør som aldri før hadde tråkket så hardt på bremsen. Det var en uelegant katastrofe.

Det var alt.

Reklamer