Stikkord

, , , , , ,

…kan vi få igang en slags dialog her?

Jeg får innimellom spørsmål på epost. Ofte er det spørsmål av litt intim karakter, men andre ganger er det helt enkle ting, som «Hva er egentlig 69?». Det er forresten også et svært populært søkeord, så det spørs om jeg ikke burde skrevet noe om det for lenge siden.

Jeg har ofte syntes at det er dumt at gutter prater med gutter i gutteforum og jenter snakker med jenter på jenteforum. Dette gjør ikke at alle alltid er enig, men jeg tror det gjør at en er mer enig, enn om jenter og gutter hadde snakket i sammen.

Hvor går egentlig gutter for å spørre om hva jenter mener om ting? Og vi jenter, spør vi bestevenninna? Hva er det som får oss til å tro at hun vet noe bedre?

Jeg vet min bror spør min mor, men jeg er redd hun er sørgelig utdatert. Tøff er han uansett.

Så da sier jeg det sånn: Har dere spørsmål? Alle dere som søker på «jenter + suging», «gjør anal vondt?», «hvorfor vil ingen være kjæreste med meg?» og «hvordan får jeg ham til å barbere seg nedentil?» – hva om dere sender meg en epost, eller en kommentar her, så skal jeg prøve å finne svar?

(Dersom dere som søker egentlig bare er ute etter bilder av nakne mennesker så kan jeg ikke hjelpe dere, men da har dere trolig allerede funnet det dere lette etter.)

I dagens internettverden er det skikkelig enkelt å være anonym, så her er det bare å komme med det!

Ja, det var dagens tilfeldige tanke.

Reklamer