Stikkord

,

Tidligere i år skrev jeg et innlegg, der jeg ba om spørsmål og innspill fra mine lesere. Det kom faktisk inn en del spørsmål og jeg må jo etterhvert begynne å svare. Første kommer her:

«Her er et spørsmål fra en mann: Har størrelsen noe å si?

Dette er et typisk spørsmål som man sjeldent får et ærlig svar på face-to-face, fordi et ærlig svar kan gjerne bli et ufølsomt karakterdrap. Men i det anonyme rom kan det være mulig å få svar på dette, altså hvor både spørsmålsstiller og svarer er anonym. I det virkelige liv er jeg overbevist om at størrelsen absolutt har noe å si, men at den ikke har det samme å si for alle. Noen er så store at de gjør vondt for partner, noen så små at partner bare kjenner litt pirking. Noen er helt greie. Mens menn kanskje bruker hele livet på å finne svar på dette eksistensielle spørsmålet, så er det vel faktisk slik at størrelsen på kvinnens underliv varierer like mye som størrelsen på mannens underlivseksteriør. Så oppfølgingsspørsmålet mitt er: Hvorfor spør aldri jenter om underlivet deres er for lite eller for stort?»

La oss først ta det opprinnelige spørsmålet: Har størrelsen noe å si?

«JA!!!», sier Side 3. De presenterer denne artikkelen og slår fast den dystre nyheten. Det er bare å sette seg ned å grine hvis du ikke er utstyrt med minst 25 cm lem. Jo større, jo bedre!

Jeg personlig hadde mine tvil, så jeg kikket litt nærmere på det som var presentert.

Det kommer da frem at kvinner har blitt presentert for datagenererte bilder av nakne menn, hva nå det vil si, og har deretter uttalt seg om hvem de fant mest attraktiv. Jeg antar også at det har vært en eller annen form for skala mellom minst og mest tiltrekkende her. Vi snakker altså om en ren visuell greie.

Og det er nå jeg, med bakgrunn i mine undersøkelser, også kalt «superenkel forskning», skal tale noe mer grundig forskning midt imot, eller kanskje jeg heller skal si at jeg skal komme med en liten «forklaring».

(Artikkelen ble forresten sendt meg etter at jeg begynte å spørre mine bekjente kvinnemennesker om temaet. Jeg leser ellers aldri Side3, selvsagt.)

Forut for at jeg leste artikkelen fikk jeg følgende svar fra en av mine «intervjuobjekter»: «Ja, en stor en er mer spennende å se og tenke på, men sånn alt i alt så er det mer viktig hva han gjør med den og ikke minst hvem han er.».

Jeg kan si det på en annen måte også: Ja, jeg vet at den storbrysta, flatmagede og sprettrumpa blondina på film, tv, i blader og på treningssenteret er mer fysisk tiltrekkende enn meg, men jeg tror ikke vi mennesker KUN bryr oss om fysisk tiltrekning. Det er ikke størrelsen på mine bryster som vil hindre meg i å få meg en mann (det er den store kjeften og den korte lunta det). Det er heller ikke størrelsen på lemmet som vil hindre mannen i å treffe kvinnen i sitt liv (selv om det kanskje hindrer ham i å bli pornostjerne).

Jeg/vi får ikke sett om du har stor penis før du har fått meg/oss i seng – og du må komme på noe annet enn å slenge ut en feit en, for å få oss dit. Det må også noe mer til, enn en lang en, for å holde oss der/få oss til å komme tilbake.

Nei, nå har jeg ramlet avgårde lenge nok. Jeg tror nok at spørsmålsstiller svarte best på sitt eget spørsmål. Ja, selvsagt har størrelsen noe å si, men ikke nødvendigvis det samme for alle. Og til de av dere som føler dere kommer til kort (beklager ordspillet), så har jeg et tips: Bruk andre deler av deg selv. Hendene, tunga, fingrene, innkjøpte remedier, eller rett og slett hjernen (hennes eller egen). Det finnes alltid måter å omgå «problemet» på, hvis en er villig til å tenke litt utenfor «misjonær-boksen».

Hvorfor spør aldri jenter om underlivet deres er for lite eller for stort?

Det jeg kan si, er at ikke en eneste av jentene jeg spurte hadde tenkt på dette. Når det er sagt så vil jeg si at det trolig kommer av det opprinnelige svaret: «Nei, størrelsen spiller egentlig liten rolle.». Størrelse er rett og slett ikke like viktig for kvinner, som for menn, og de vil dermed ikke lete etter denne «feilen» hos seg selv, eller hos menn. (Vi er uansett svært så opptatt av å lete etter andre feil og trenger ikke flere ting å tenke på…)

Da håper jeg at jeg har svart på spørsmålet… eller var du ute etter en rent fysisk utlegning?
Reklamer