Stikkord

, , , ,

Ja, da var jeg tilbake fra årets, så langt, største eventyr. Jeg har seilt 193 nautiske mil x 2! For de som ikke vet hvor langt det er så kan jeg si at en nautisk mil er 1 852 meter. Så da er det bare å regne da!

På turen lurte jeg mange ganger på hva som drev meg til noe slikt. Det er usannsynlig ubehagelige greier altså! Blåste gjorde det, regnet også. Ja, og så var det bølgene da…

Sånn er det når en som oftest sier «Jah, det kan jeg vel.» når noen spør om jeg vil være med på noe. Jeg er veldig enkel sånn. Angrer stadig – men bare litt.

Underveis har vi hatt vaktordning – sovet 3 timer (i senger som krenger og kaster på seg) og «jobbet» 6 timer. Jobbinga består stort sett i å sitte på ripa og fryse rævva av seg, men det er samhold i slikt.

På Shetland regnet det og maten var jævlig, men folka var hyggelige. Det at de klarte å være det, til tross for at de blir invadert av en horde fylleglade nordmenn og nederlendere, beviser at det er vikingblod i gjengen!

Vel hjemme ventet en leilighet, som så ut som et bombenedslag, 456 uleste bloggposter, 72 uleste epost (de fleste av de søppel), 5 nye twitterfølgere, 4 desperate meldinger fra Arn (som jeg har lest, men ikke kommer til å svare på, fordi jeg sa jeg kom til å slutte å svare) og 2 bloggkommentarer. Ellers inget.

I dag skal jeg bare sitte på en sofa som ikke gynger og spise pizza.

Reklamer