Stikkord

Jeg sto nettopp i dusjen. Det virker som om det å stå i dusjen har samme effekt på meg som det å jogge har på andre. Jeg får liksom rensket tankene litt. Jeg kom på at jeg burde oppdatere dere på hva som skjer i singellivet. Det er lenge siden sist og siden dette egentlig skulle være en singelblogg så er det vel på sin plass å holde dere løpende oppdatert.

Jeg har en bekjent. Han har en kjæreste som han ikke er fornøyd med. Eller det kan være han er fornøyd med henne, men han er ikke fornøyd HOS henne, hvis dere skjønner. Jeg prøver å overtale ham til å gjøre noe med dette, men han sliter litt. Jeg skjønner jo det, det er vanskelige greier.

Men uansett. I en samtale, her om dagen, kom det frem at det fantes en jente han var interessert i, men som han ikke våget å ta kontakt med. Sikkert lurt det altså, men litt dumt også. Selvsagt oppfordret jeg til å rydde på hjemmefronten først, uansett om han har tenkt å snakke til denne jenta eller ikke. Jeg tok også meg selv i å håpe at jenta ikke er meg. (Jada, lenge leve innbilskheten!)

Men så kom spørsmålet, «Hvem er du interessert i da, Sot?». Jeg måtte tenke meg om. Kom til at riktig og helt ærlig svar er «Ingen.». Det finnes faktisk ingen fristelser på horisonten, for tiden. Jeg er p.t. ikke fristbar. Her for en ukes tid siden var det julebord. Da var vi på byen og når de stengte fulgte en aldeles dundrende kjekk mann meg hjem. Jeg vurderte ikke en gang å ta ham med meg inn! Han fortalte meg at han pleide å gå mye på utestedet vi hadde møttes på og at han sikkert skulle en tur ut dagen etter også, men han spurte ikke etter nummeret mitt. Jeg gikk ikke dit dagen etter.

En uke før julebordet var jeg på date. Jeg hørte ikke noe mer fra ham og hadde tenkt å sende en passivaggressiv melding med teksten «Du vet, vi jenter tar manglende kontakt som manglende interesse…», men så glemte jeg det. Jeg GLEMTE å være fornærmet.

I dag skal jeg på ny date. Om en knappe time altså… Har ikke kledd meg en gang. Jeg burde sikkert sagt at det blir spennende, men faktisk så er jeg mest spent på hva i allverden en litteraturkveld er. Poesidigg der altså…

Nei, jeg er rett og slett ikke så interessert for tiden. Jeg har til og med sagt nei til to besøksforespørsler fra Eventyreren. Kanskje det er fordi jeg ikke føler meg så sexy for tiden. Kanskje er jeg bare i en sånn fase. Du vet den der som alle menn klager over at konene deres er i? En sånn aseksuell en. Nå er ikke jeg noens kone, så det er ikke sikkert det har noe med selve sivilistatusen å gjøre. Kanskje er det en aldersting, men skal ikke jenter være på sin seksuelle topp i 30-årene? Eller er det 40-årene det?

Ja, ja, kanskje det går over snart.

Reklamer